Izbiram prepričanja

realitetna terapija

Mnenja klientov

Bila je moja rešilna bilka. Prišla sem obupana in na koncu moči, polna dvomov, skrbi in utrujena od vsega. Sčasoma sem dobila drugačno predstavo, predvsem veliko več jasnosti, kaj je v moji moči in kaj ne. Hvaležna, da sem jo spoznala.

A. Z.

logo_jpg

Kot mož in žena sva prišla do točke, kjer nisva videla druge rešitve kot ločitev. Ga. Pahor nama je pomagala poiskati rešitve, kako zmanjšati medsebojne razlike. Najprej naju je navadila, kako se sploh pogovarjati in usklajevati drug ob drugem. Z njeno pomočjo nama je uspelo najti izhod iz težav, zato danes lahko z veseljem rečeva, da sva še vedno srečno poročena.

B. & M. M.

logo_jpg

Učila me je biti original in ne ponaredek. V roke me je dobila kot malo gosenico, ki ni vedela, zakaj, kako in kaj početi na svetu, kateremu je bila dana ob rojstvu. Bila je pripravljena delati z menoj na osebnostnem razvoju, da bi razumela življenje kot svet, ki si ga slikam sama pred očmi; s svojimi barvami in svojimi čopiči na platnu, ki ga izbiram vsak dan sama. Naučila me je, kako živeti, če si drugačen od drugih. Ob njej sem uspela najti mir in zatočišče pred nevihto. Ima izostren občutek za sočloveka. Moja terapevtka je dobri dve leti in enkrat samkrat še ni obupala nad menoj.

S. D.

Mnenja dijakov

Bili ste odlična razredničarka kakršnih je malo. Na gimnaziji ste ena redkih ali morda edina s takim pristopom. Ko je bilo potrebno, ste se zavzeli za nas, nas vedno poslušali, podpirali in bili razumevajoči. Hvala za trud in potrpežljivost.

logo_jpg

Pri vas cenim razumevanje in pozornost, ki nam jo posvečate. Med ustnim ocenjevanjem sem lahko sproščena. Všeč mi je tudi vaša organiziranost snovi po mapah v programu One Note in da nam naredite lastne posnetke razlag, s katerimi si pomagamo pri učenju. Tako točno vem, kje imamo kaj. Cenim, da ste nam pripravljeni nuditi svoj čas tudi izven vašega urnika.

logo_jpg
logo_jpg

Na gimnaziji sem uspela doseči tisto, kar sem si želela. Kot razredničarka nam je pokazala, da se v vsaki slabi stvari lahko najde nekaj dobrega, če stremiš k uresničevanju tega. Stala mi je ob strani v trenutkih žalosti, ko sem izgubila meni ljubo osebo. Z njenim žarečim nasmehom, pozitivnim pristopom in pogledom na življenje pa mi je vedno znova polepšala dan, me na različnih področjih učila o sebi in svetu. Upam, da bom nekoč tudi sama taka, kot je ona. Hvaležna sem ji za čudovita gimnazijska leta.  

Mnenja staršev o delavnici v šoli

Delavnica za starše mi je bila izjemno všeč zaradi uporabne vsebine, aktualne teme in povezovalnosti. Zelo cenim vaš trud, sodelovanje in pripravljenost nuditi podporo staršem in našim mladostnikom.

logo_jpg

Odlična pobuda in hvala za organizacijo delavnice. Teme glede izzivov z najstniki so vedno aktualne. Še posebej pa se mi zdi dobro, da smo se imeli starši možnost pogovoriti v manjših skupinah. Tovrstno povezovanje je izjemno koristno za izmenjavo izkušenj, tako med starši kot tudi z vami učitelji.

logo_jpg
Asset 7

izdelava strani Vesna Kne